Välkommen Halvar!

Idag hämtade vi hem en jättesöt dvärgvädurshane som är tänkt att ingå i min rexpälsade avel, även om han själv är normalpälsad. Hans namn är Rembo’s Pricken men kommer här hemma gå under namnet Halvar (även om sonen tänker kalla honom Pricken ändå). Han är snart 2 år gammal och är madagaskar manteltecknad. Ännu outställd och kan rent tekniskt gå som Cov-19 dispens, men jag vill ändå prova att ställa honom. Jag behöver ju ändå ställa i princip alla mina rexpälsade, så vad gör väl en till. =) Han är väldigt lagom i storleken och torde uppskattningsvis ligga runt 1,8 kg i vikt. Eftersom han ännu boar in sig vill jag inte hålla på och väga honom eller fotografera honom en massa ännu. Jag hoppas att han inom kort ska känna sig såpass hemma att jag kan göra detta. Fram tills dess får ni hålla till godo med den bild jag tog lite snabbt efter jag släppte in honom i hans temporära bur på altanen, innan den stora buren är ombyggd till en 4-fackare (ska göras innan nästa vecka är slut).

Visst är han söt? 😉Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *