Har sedan 2017 diagnosticerad fibromyalgi och således en del värk i kroppen. På senare tid har den även börjat involvera mina axlar, armar och handleder. Det innebär att högre belastning skapar värk. Det har väl inte undgått någon att franska vädurar är ganska stora och även om mina nog tillhör den lättare skaran med sina knappa 5 kg så är det ändå en väldigt stor skillnad i belastning för mig jämför med mina dvärgvädurar. Detta har gjort att jag ju valt att sälja mina franska vädurar. Dels för att skona min egen kropp, men även för att de förtjänar att bli hanterade mycket mer än de blir i dagsläget. Båda herrarna är otroligt mysiga och jag vill verkligen att de ska få mer uppmärksamhet än nu.

Det betyder således att både Bosse och Poppy säljes till rätt hem! Om någon är intresserad av att köpa dem så kostar de 700 kr styck och har härstamningsbevis. Mer info finns såklart att läsa om dem på deras respektive sida och är det något man funderar över går det bra att kontakta mig antingen här eller på sociala medier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *