Hejdå Bumbi!

Idag vinkade vi adjö till Bumbi som numer bor tillsammans med två andra honor hos en annan uppfödare. För mig känns det extra bra att hon fick flytta till ett hem där hon får dela inhägnad med två andra kaniner eftersom hon nyligen blivit själv. Som det låter kommer Bumbi att ingå i hennes avel under nästa år, så det ska bli spännande att följa!

Just nu väntar alltså Bumbi och Humlas fd bur på att städas ur, vilket jag tänkte ge mig på under morgondagen. Därefter ska den tätas lite och fixas till. Egentligen skulle jag velat måla om den invändigt med ladugårdslack, men tyvärr har det nog hunnit bli för kallt för att färgen ska torka tillräckligt fort. Så det får bli till våren helt enkelt. När den buren är urstädad kommer Poppy att få bo där, vilket gör att den nybyggda blir tom. Den ska göras klar under vecka 43-44 och sen kommer den förhoppningsvis att få två nya inneboende. Detta förutsatt att jag lyckas ordna transporten hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *