Till salu!

Har efter mycket funderande tagit beslutet att sälja Humla och Bumbi. Jag har kommit fram till att fransk vädur inte är rätt ras för mig. Det är en väldigt härlig ras, men samtidigt ingen jag fastnat för. Jag saknar helt enkelt dvärgvädurarna för mycket och då jag inte har hur mycket plats som helst kan jag inte spara Humla och Bumbi om jag vill föda upp dvärgvädurar.

Humla är född 4 juni 2019 och är blå vitörad brokad. Bär på både brunt och gult rent genetiskt. Inte superförtjust i att bli lyft, men finner sig i det om det är en kort sträcka (ex från bur till hage). Går att klippa klor på utan några större bekymmer. 😊 Väldigt duktig och beskyddande mamma. Är ett riktigt matvrak och väldigt på när man sätter ner matskålen. Har härstamningsbevis.

BirkenBalder’s Blåstjärna går under namnet Bumbi. Hon är född här hos mig med 8 andra syskon (en dog innan 2 veckors ålder) den 30 april 2020 och är alltså 4 månader gammal. Hon är marburger egern vitörad. Väldigt lugn tjej som inte bekymras över mycket. Lätt att hantera och klippa klor på. Har härstamningsbevis.

Dessa två kan säljas tillsammans eller var för sig.

Pris: 500 kr för Humla och 600 kr för Bumbi, eller 1000 kr tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *