Avelsplaner 2021

Sitter här och klurar lite på hur planerna ser ut för nästa år. Om det blir några kullar eller inte hänger helt och hållet på hur både Bumbi och Poppy utvecklas både i utseende och temperament, men jag sitter ändå och funderar lite hur jag ska kombinera och vad exakt jag vill få fram. Nu idag kom tanken upp om jag kanske ska välja dvärgvädurshanar till båda två. Varför kanske ni tänker? Jo, jag hade en Lilla tysk vädur när jag var yngre som var riktigt trevlig och dessutom så snygg! Det var lite mer lagom storlek faktiskt känner jag nu när jag har fått prova på frassar. Därav föddes tanken om att kanske använda dvärgvädurar på Poppy och Bumbi, för att få fram ungar som inte blir fullt så stora. Dessutom finns det tyvärr inte så jättemånga färger på Lilla tysk vädur, så att få fram några såna med fler färger vore kul. 🙂 Färgmässigt har jag fortfarande samma planer, det vill säga att med hjälp av Bumbi så småningom få fram färgen lux och med Poppy få fram färgen beige.

Vilka de färdiga planerna blir återstår att se. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *